Prøv at klatre

Prøv at klatre

Prøv at klatre

Bouldering i lav højde

Du kan komme og prøve klatring en aften (kun første torsdag i måneden).
Det koster kr. 75,- pr. gang. (Vi modtager, Kontant, MobilePay)

Betalingen sker til instruktøren eller nøglevagten på stedet.

Kolding Klatreklub har prøvedag fast den første torsdag i måneden fra kl. 18.30 og kl. 19:15. Efter først-til-mølle princippet.
Det er ikke muligt at booke i forvejen.

Her vil der så stå en instruktør til rådighed, som vil guide dig/jer. I skal medbringe sportstøj og sko.

Børn fra 3 års alderen er velkomne. Børn skal altid have en voksen med.

Børn fra 3 års alderen er velkomne. Børn skal altid have en voksen med.

Der vil være mulighed for at stifte bekendtskab med sporten og få en snak med instruktøren og andre medlemmer om sporten, klubben og andre spørgsmål, du/I måtte have.

For juniorer der vil melde sig ind i klubben er der mulighed for at kontakte Peter om at starte mandag. (Peter Thomsen – junior@koldingklatreklub.dk, mobil nr. 22740745)

Den efterfølgende indmeldelse i klubben skal ske på dette link

Udstyr

Bremse og karabin

Bremse (ATC) og karabin

Som medlem er det muligt at leje klatresele for 25 kr,- Det er dog gratis for børn til og med 12 år og dagskort. Klatresko fra brugtkassen er gratis at låne for alle.

Har man på et tidspunkt lyst til at få sit eget udstyr, kan det anbefales, at man starter med, at købe sig en sele som det første, derefter kommer sko, så , kalkpose, karabiner, bremser osv. Se en guide for løb af klatresko: link

Klubbens instruktører og medlemmer hjælper gerne med gode råd, vejledninger til køb og brug af udstyr, Så er du i tvivl om et eller andet, så spørg dem endelig til råds.

Alt sikkerhedsudstyr i klubben er enten UIAA eller CE mærket. Klubbens udstyr gennemgås regelmæssigt og kasseres ved fejl eller mangler.

Kursus

For at kunne klatre fast i klubben, skal man have gennemgået et sikkerhedskursus, der sikrer, at man kan klatre og sikre forsvarligt. Du kan dog sagtens prøve at klatre uden at have gennemgået dette. Viser det sig, at klatring er noget for dig, kan du blive medlem, og frit komme og klatre i vores åbningstider. Se mere om klubbens kurser her

Regler

Se Husets Regler