Om Kolding Klatreklub

Om Kolding Klatreklub

Om Kolding Klatreklub

Klubben

Kolding Klatreklub kan tilbyde en af Danmarks største indendørs klatrehaller. Hvor vores medlemmer kan klatre flere dage om ugen.  I 2014 kårede Dansk Klatreforbund, Kolding Klatreklub som Årets Klatreklub på grund af klubbens innovative tilgang til sporten og klubdrift, engagement, frivillighed, nytænkning og initiativ og det stærke engagement blandt vores passionerede frivillige.

Kolding Klatreklub er en klub drevet af medlemmerne for medlemmerne. Vi er stolte af vores frivillige. De er motoren, som holder os kørende og sørger for, at vi har en klub med masser af liv og sjæl. Vi har altid gang i projekter, som skal gøre livet som klatrer i Kolding Klatreklub endnu bedre. I disse år er der store plane om yderligere at udbygge vores klatrefaciliteter i Volkerts Fabrikker.

Som et led i at styrke klatremiljøet nationalt såvel som lokalt, arrangerer vi desuden løbende flere små og store klatrekonkurrencer, som tiltrækker deltagere fra hele landet. Derudover er Kolding Klatreklub også medlem af Dansk Klatreforbund.

Historie

Kolding Klatreklub blev dannet for mange år siden i forbindelse med opbygningen af en klatrevæg i en koldhal i Dalby. Idet det var koldt om vinteren, var klubben lukket i 4 måneder om året og klubbens nuværende lokaler blev fundet i 2012. Der var ca. 10 aktive medlemmer ved flytningen til Dalbygade. Herefter har klubben haft en kæmpe succes og kunne i 2014 runde 100 medlemmer og rundende 150 senere samme år og tæller nu over 350 medlemmer.

Byggeriet i hallen på Dalbygade i Volkerts fabrikker fortsætter i stor stil i disse år.