COVID-19: Lige nu er der 0 ud af de tilladte 50 i klubben

Om Kolding Klatreklub

Om Kolding Klatreklub

Klubben

Kolding Klatreklub tilbyde jyllands største indendørs klatrehal. Hvor vores medlemmer kan klatre flere dage om ugen.  I 2014 kårede Dansk Klatreforbund, Koldig Klatreklub som Årets Klatreklub på grund af klubbens innovative tilgang til sporten og klubdrift, engagement, frivillighed, nytænkning og initiativ og det stærke engagement blandt vores passionerede frivillige.

Kolding Klatreklub er en klub drevet af medlemmerne for medlemmerne. Vi er stolte af vores frivillige. De er motoren, som holder os kørende og sørger for, at vi har en klub med masser af liv og sjæl. Vi har altid gang i projekter, som skal gøre livet som klatrer i Kolding Klatreklub endnu bedre. I disse år er der store plane om yderligere at udbygge vores klatrefaciliteter i Volkerts Fabrikker.

Som et led i at styrke klatremiljøet nationalt såvel som lokalt, arrangerer vi desuden løbende flere små og store klatrekonkurrencer, som tiltrækker deltagere fra hele landet. Derudover er Kolding Klatreklub også medlem af Dansk Klatreforbund.

Historie

Kolding Klatreklub blev dannet i ### i forbindelse med opbygningen af en klatrevæg i en koldhal i Dalby. Idet det koldt om vinteren, var klubben lukket i 4 måneder om året. Blev klubben nuværende lokaler fundet i 2012. Der var ca. 10 aktive medlemmer ved flytningen til Dalbygade. Herefter har klubben haft en kæmpe succes og kunne i 2014 runde 100 medlemmer og rundende 150 senere samme år.

Byggeriet i hallen på Dalbygade i Volkerts fabrikker fortsætter i stor stil i disse år.

Billeder fra klubben

Her kan du se de billeder af Kolding Klatreklub, og alt hvad vi kan byde på. Vi har rigtig gode faciliteter til både ruteklatring og bouldering. Dette, kombineret med at faciliteterne er vores egne, og at klubbens medlemmer har mulighed for at træne flere dage om ugen, giver tilsammen måske regionens bedste træningsforhold, hvad enten du er nybegynder eller eliteklatrer.

[Billeder kommer]