COVID-19: Lige nu er der 0 ud af de tilladte 50 i klubben

Holdtræning

Holdtræning

Kolding Klatreklub tilbyder vi en række forskellige holdtræningstilbud, der kan hjælpe dig med din klatring.

Alle træninger/hold der gennemføres af Kolding Klatreklub er gratis for klubbens medlemmer vil blive slået op i Kalenderen.

junior_klatringJuniorhold

Juniorholdet i Kolding Klatreklub er et klatre-/trænings-hold for juniorer ( < 17 år), og er en mulighed for at vores unge klatrere kan dyrke deres klatring under trygge sociale rammer, samt kyndig vejledning af en erfaren voksen.

Der er junior klatring hver mandag fra 16:30-18:30, hvor der klatres vægklatring på høje ruter, samt problemer på bouldervæggene. Junior holdet er aktive i regionens Young Guns klatre hygge konkurrencer.

På juniorholder er Peter Thomsen fast instruktør og der er flere junior træner der sætter gang i sagerne.

For juniorer, der vil melde sig ind i klubben er der mulighed for at kontakte Peter om at starte mandag. (Peter Thomsen – peterthom72@hotmail.com, mobil nr. 22740745)

dsc02498Crossfit-klatring

Crossfit klatring er en kombination af mobilitetsøvelser, styrketræningsøvelser, konditionsøvelser og boulderproblemer udført i en rækkefølge, der presser kroppen til det yderste og giver en super all round træning. Alle styrketræningsøvelserme er funktionelle øvelser, der supplere klatringen, og er med til at gøre dig stærkere, mere udholdende og lettere undgår skader.
Work outen starter med en lang opvarmning med mobilitetstræning og styrketræningsteknik. Herefter laver vi styrketræning med vægte og egen kropsvægt, boulderproblemer samt konditionstræning i form af løb, sjip, hop og roning.
Hver månedlig work out vil være at finde i en forkortet udgave i klubben som en WOM (work out of the month).

Hvornår: Træningen foregår den første søndag i hver måned kl. 12.30 – 14.00.  se klubbens kalender

Hvem: alle medlemmer, ingen tilmelding

Udstyr: drikkedunk og træningssko

Det er gratis for klubbens medlemmer af deltage.

Crossfit Klatring er udviklet af vores egen Camilla Birkebæk – Camilla Birkebæk er Master i Fitness og Træning og Bachelor i Ernæring og Sundhed. Hun er STOTT pilates instruktør, eget firma som personlig træner og diætist og sidste ledende faglærer på fitnessinstruktøruddannelsen på Hansenberg i Kolding.

Barselsklatring

Barselsklatring er pt. nedlagt. Forventet genopstart i februar/marts 2017.

Onsdags-træning

Træning i klatreteknik for unge og voksne. Forventet opstart – Marts 2017.

Ungdomshold

Ungdomsholdet i Kolding Klatreklub er et klatre-/trænings-hold for unge ( < 20 år ).
Forventet opstart – Marts 2017.

Traditionel klippeklatring

Klippeklatrekurset er et todages (typisk en weekend på Kullen) begynderkursus afholdt af Dansk Klatreforbund og indeholder en grundlæggende introduktion til traditionel klippeklatring. Traditionel klatring adskiller sig fra sportsklatring, idet ruterne ikke er boltede (modsat sportsklatring, hvor de er boltede). Hvor man ved sportklatring altså blot skal placere sine karabiner i allerede eksisterende bolte i klippevæggen, skal man ved traditionel klatring selv placere, og efterfølgende afmotere sit sikringsudstyr.

For at deltage på kurset forventes det, at du som minimum har sikringskursus del 1 og 2 (også gerne 3), derudover skal du være fyldt 18 år.

Kurset afholdes af Dansk klatreforbund, så kig i deres kalender