Holdtræning

Holdtræning

Holdtræning

Kolding Klatreklub tilbyder vi en række forskellige holdtræningstilbud, der kan hjælpe dig med din klatring.

Alle træninger/hold der gennemføres af Kolding Klatreklub er gratis for klubbens medlemmer vil blive slået op i Kalenderen.

junior_klatringJuniorhold

Juniorholdet i Kolding Klatreklub er et klatre-/trænings-hold for juniorer ( < 17 år), og er en mulighed for at vores unge klatrere kan dyrke deres klatring under trygge sociale rammer, samt kyndig vejledning af en erfaren voksen.

Der er junior klatring hver mandag fra 16:30-18:30, hvor der klatres vægklatring på høje ruter, samt problemer på bouldervæggene. Junior holdet er aktive i regionens Young Guns klatre hygge konkurrencer.

På juniorholder er Peter Thomsen fast instruktør og der er flere junior træner der sætter gang i sagerne.

For juniorer, der vil melde sig ind i klubben er der mulighed for at kontakte Peter om at starte mandag. (Peter Thomsen – junior@koldingklatreklub.dk, mobil nr. 22740745)

dsc02498

Ungdomshold

Ungdomsholdet i Kolding Klatreklub er et klatre-/trænings-hold for unge ( < 20 år ).

Holdet træner hver onsdag – Holdtræner er Rasmus

Traditionel klippeklatring

Klippeklatrekurset er et todages (typisk en weekend på Kullen) begynderkursus afholdt af Dansk Klatreforbund og indeholder en grundlæggende introduktion til traditionel klippeklatring. Traditionel klatring adskiller sig fra sportsklatring, idet ruterne ikke er boltede (modsat sportsklatring, hvor de er boltede). Hvor man ved sportklatring altså blot skal placere sine karabiner i allerede eksisterende bolte i klippevæggen, skal man ved traditionel klatring selv placere, og efterfølgende afmotere sit sikringsudstyr.

For at deltage på kurset forventes det, at du som minimum har sikringskursus del 1 og 2 (også gerne 3), derudover skal du være fyldt 18 år.

Kurset afholdes af Dansk klatreforbund, så kig i deres kalender