COVID-19: Lige nu er der 0 ud af de tilladte 50 i klubben

Formandens nytårsstatus 2015

Formandens nytårsstatus 2015

_NIK0126-1

Så er 2015 sæsonen ved at nærme sig en ende, det har været et hektisk år og ikke mindst et hektisk efterår.

I en frivilligt drevet klub, som Kolding Klatreklub, ville intet være muligt, hvis der ikke var en bunke frivillige, der lægger timers arbejde i klubben. Uden dem, ville der ikke være en Kolding Klatreklub, så husk at give dem en stor tak, næste gang du ser dem.

2016 vil byde på andre forandringer, da klubben stadig er under udvikling, både indholdsmæssigt med også medlemsantalsmæssigt. Personligt synes jeg der i 2016 skal fokusers på igangsættelse af kurser og mere struktur på træning, som f.eks. fast træningshold etc.

2015 bød på:

Faciliteter

Klubbens ’niceness’, har fået et ordenligt boost siden sidste år. Der er bygget vindfang foran hoveddøren, der er kommet tæpper på store dele af hallen og der er lavet parketgulv under sofaerne. Toiletterne har fået en ordentlig tur, så de nu fremstår som egentlige omklædningsfaciliter. Kvik køkken i Kolding sponserende et nyt køkken, så klubbens køkken nu fremstår i helt topklasse.

DM i Lead

Kolding klatreklub blev udpeget til at afholde DM i lead. Konkurrence blev en stor succes, både sportsligt og som arrangement. Klubben har fået topkarakter i alle kategorier. Dette ville ikke være blevet til noget uden, Line D. Phillipsen, René Jensen og resten af det store team af frivillige der fik dagen til at fungere.

Boulderbyggeri

Den knap 250 m2 store boulderbyggeri har præget klubbens udseende  henover efteråret. Der ser ud til at boulder bliver færdig i slut januar. Med ny madrasser og masser af nye greb. Boulderbyggeriet var svært at komme igennem, hvis klubbens egen byggemester, Enno Sander ikke stod bag. Enno kunne dog ikke gøre det selv, så tak til alle de frivillige der har lagt timer i byggeriet.

Rutebygning

Der er blevet bygget et utal af klatreruter på den store klatrevæg og boulderen. Dette har krævet større investeringer i nye greb.  Senest er der brugt 30.000,- til nye greb, til at fylde op i de enkelte grebsfarver.

Junior Klatring

Siden sommer har juniorholdet måtte lukke for tilgang, pga. for mange børn, et positivt problem. En stor tak til Peter Thomsen og junior holdet (Anders Toft, Lars S. og Antonio) for det store arbejde med juniorklatring

Arrangementer

Der er tjek god penge ved arrangementer i år, penge som går ubeskåren til Kolding Klatreklub. Pengene er brugt på byggeri og nye greb. Tak til Thor, Kåre Thomsen, Christina, Lars M, Lars P, Enno, Ole J. Douglas, Thomas S., Brian, Kenny, Rene og mange andre for at køre arrangementer.

Klubmodul

2015 var året Kolding Klatreklub fik et foreningens-IT-systemet, til mere automatisk styring af medlemsdata og regnskabet, således at klubben nu kan drives mere ’professionelt’. Klubmodul var en af delelementerne i bestyrelsens mission om at gøre administrationen lettere for klubbens frivillige.

Events

Kulturnatten i august, sommerfest og senest julefrokost. Tak til eventudvalget for arrangementerne.

Andet

2015 bød på flere nye instruktør og én fuldt ud uddannet Træner 1

En stor tak til de medlemmer, der er med til at skabe rammerne for vores superfede klub, ved bl.a. at sørge for rengøring, kaffe og øl i klubben, Cross-fit-klatring, kalenderplanlægning, rutebyggeri, hjælpe nye medlemmer i gang, igangsætte arrangementer etc.

Godt nytår

Jens Winbladh

Formand