COVID-19: Lige nu er der 0 ud af de tilladte 50 i klubben

Status fra Bestyrelsen – 16. maj 2020

Status fra Bestyrelsen – 16. maj 2020

Kære alle i Kolding Klatreklub

Det har været frustrerende og svært, at vi ikke har fået lov til at gøre det, vi alle sammen synes er sjovt – nemlig at klatre.

Nu sker der en langsom genåbning, fx er udendørs klatrefaciliteter begyndt at åbne (som vi desværre ikke har meget af i Kolding).

ÅBNING AF KLUBBEN

Fase 3 i genåbningsplanen begynder d. 8. juni. I denne fase forventes det, at der åbnes op for indendørs foreningsidræt. Det er klatreforbundets og vores forventning, at det betyder, at vi kan åbne for klatring i klubben. Men der er stadig stor usikkerhed.
Men indtil videre arbejder bestyrelsen hen imod at kunne åbne d. 8. juni.

Bestyrelsen er i fuld gang med at udarbejde retningslinjer for Kolding klatreklub. Retningslinjerne udarbejdes i samarbejde med Dansk klatreforbund og Kolding Kommune, så klubben kan åbne på en tryg og sikker måde. Der er stor usikkerhed til de endelige krav, vi som klub bliver underlagt. Så retningslinjerne for åbning af klubben kommer nok i sidste øjeblik.

ÅBNING AF KLUBBEN FREM TIL OFFICIEL ÅBNING

Bestyrelsen har åbnet klubben for rengøring og rutebyg. Dette forgå under særlige Corona restriktioner, udover retningslinjer fra myndighederne, må der ikke foregå nogen former for sport i klubben (klatring, træning etc.)

Det er kun rutebyggergruppen, der må bygge ruter i øjeblikket. Men alle kan melde sig til rengøring – se nedenfor.

HOVEDRENGØRING

Bestyrelsen har åbnet klubben for rengøring, for at gøre klubben hovedrent. Så klubben fremstå ren og lækker ved åbning. Stine står for at organisere rengøringen – rengøring vil forgå under Corona restriktioner

Klubben har brug for din hjælp til rengøring – så hold øje med Facebook for opslag om hjælp til oprydning og rengøring. Under eventopslaget vil det fremgå, hvilke restriktioner der skal tages, så kig efter der.

RUTEBYGNING

Rutebyggerne er i øjeblikket i fuld gang med at skrue ruter ned på højvæg og boulder, samt at vaske grebene. Så klubben står med bunker af nye ruter med vaskede greb.

Så send virtuel god karma til rutebyggerne, de knokler virkeligt!

ANDET

Dansk Klatreforbund har sendt en professionel rutebygger til at bygge ruter til et elitekursus, når klubben igen er åben. Kurset får ingen indvirkning på den generelle medlemsåbning.

Bestyrelsen følger nøje myndighederne for åbning og krav til restriktioner

På vegne af bestyrelsen

Kæmpe virtuelt knuckle

Jens Winbladh