Formandens sommerstatus 2015

Formandens sommerstatus 2015

Formandens sommerstatus 2015

Kolding Klatreklub har i dette halvår ligget stabilt ift. medlemstilgang og udvikling. Udover at få styr på det overordnede design af klubbens faciliteter, har bestyrelsen har haft fokus på de mere administrative systemer, da antallet af medlemmer og kompleksiteten er kraftigt steget.

De frivillige der får det hele til at ske

I en frivilligt drevet klub, som Kolding Klatreklub, ville intet være muligt, hvis der ikke var en bunke frivillige der lægger timers arbejde i klubben. Uden dem, ville der ikke være en Kolding Klatreklub, så husk at give dem en store tak, næste gang du der dem.
Her er nogle af dem, i

Peter Thomsen, Anders Toft, Jorge (Antonio) for et stort arbejde med juniorklatring
Katrine for yoga
Camilla for cross-fit-klatring
Lasse Svith mfl. for hyggeboulder og rutebyggeri
Enno for kalenderplanlægning og byggeri
Anders Toft for at køre kaffe og øl kassen
Thomas Thune for hans super IT system (som er overtaget af Klubmodul)
Kenny for kasserposten og Simon for at overtag posten og kører ind i klubmodul
Mikkel, Lasse S. Nielsen, Enno, Peter Thomsen, Mads og Anders B. for design af boulder
René for utrætteligt at bygge ruter på de store vægge
Thor for styre arrangementer og derigennem tjene penge til klubben.
Kåre Thomsen, Christina, Lars M, Lars P, Enno, Ole J. Douglas, Thomas S., Brian, Kenny, Rene og mange andre for at køre arrangementer, der går ubeskåren til Kolding Klatreklub.

Faciliteter

Klubbens ’niceness’, har fået et ordenligt boost siden nytår. Klubbens frivillige bygget vindfang foran hoveddøren, der er kommet tæpper på store dele af hallen og der er lavet parketgulv under sofaerne. Toiletterne har fået en ordentlig tur, så de nu fremstår som egentlige omklædningsfaciliter.

Klubmodul

Idet klubben er ved at blive stor ift. antallet af medlemmer, så har det krævet nye administrationssystemer. Derfor har bestyrelsen, taget imod tilbuddet fra Dansk Klatreforbund om at bruge foreningens-IT-systemet ’Klubmodul’. Systemet sikre en mere automatisk styring af medlemsdata og regnskabet, således at klubben nu kan drives mere ’professionelt’. Overgangen til det nye system har trukket mange kræfter på klubbens kasser Simon og mig selv som formand.

For at systemet skal blive en succes, er det vigtigt at alle medlemmer opretter sig som brugere på dette link

DM i Lead til oktober

Kolding klatreklub blev udpeget til at afholde DM i lead (førstemandsklatring). Konkurrence afholdes d. 24. oktober 2015. Chefrutebygger bliver Joseph Wetzel, fra Tyskland, der bl.a. byggede til Junior Nordisk Mesterskaber i Ribe. Klubbens egen René Jensen er med som assisten rutebygger.
Line D. Phillipsen står som ansvarlig for konkurrencen og vil i start august indkalde til møde til planlægning af afholdelsen af DM’et. Vi håber at mange vil byde ind og hjælpe til, både optil dagen og på selve dagen.

Hyggeboulder

Hyggeboulder konceptet fortsatte i 2015, om end med nedsat blus, det kan ses at andre klubben bruger konceptet. Vi håber at kunne fortsætte trenden. En tak til Lasse Svith, Lasse S. Nielsen, Alexander o.a.

Boulderbyggeri

Den nedsatte facilitetsudvalg har brugt de meste af foråret til at komme med en overordnet plan for faciliteterne i hallen og en mere detaljeret plan på sommerens byggeri.

Enno Sander har tegnet den nye 230m2 boulder, der skal bygges i slutning juli og start august. Udover Enno har Lasse S. Nielsen, Mikkel Rudolf og Peter Thomsen arbejdet med designet. Anders B. og Mads som sidekicks.

Der skal bygges for 120.000,-, hvoraf de 50.000,- kommer fra TreFor til indkøb af madrasser.

En stor tak til dem alle, for det hidtidige arbejde med designet og tegningerne.
For at holde udgifterne nede, er det vigtigt at alle hjælper til med at bygge den nye boulder.

Kulturnatten 2015

Eventudvalget har igen i året gået med at klubben deltager på dette års Kulturnat d. 21 august 2015. Der vil ligesom sidste år blive lejet en klatrevæg, der bliver stillet op på Nicolaiplads. Se efter opslaget på Facebook og hjælp til med at gøre aftenen god.

Andet

Klubben har budt ind med projekt om at få bygget boulder i legeparken. Boulderen vil være åben for alle. Projektet ligner meget Carls Blok i Århus. Vi afventer svar fra kommunen.

Klubben har netop lavet kontrakt med Nynne (Lars P.’s kæreste) om rengøring af klubben, så toiletter etc. vil fremad fremstå rene og imødekommende.

Anders Toft har taget rollen som klubben skaffedyr, der står for kaffe og øl i klubben.

I efteråret 2015, vil der igen blive sat blus på mængden af kurser, herunder Instruktør 1 og 2, div. Trænerkurser etc. Hold øje med klatreforbud.dk og Facebook.

Jeg har sikkert gemt noget eller nogen

En stor tak til de medlemmer der er med til at skabe rammerne for vores superfede klub, ved bl.a. at sørge for at der er gjort rent, bygget nye ruter etc.

Og som altid, hvis I har projekter, forslag så kom til en fra bestyrelsen og vi tager det med. Som udgangspunkt kan det meste lade sig gøre, sålænge der er nogle frivillige der vil gøre noget for det og projektet ligger indenfor klubbens formål/vision.

GOD SOMMER

Jens Winbladh

Formand