COVID-19: Lige nu er der 0 ud af de tilladte 50 i klubben

Sommer 2016

Sommer 2016

2015-10-24 10.45.44

Så er sommeren over os og ferien starter snart.

En stor tak til de medlemmer der er med til at skabe rammerne for vores superfede klub, ved bl.a. at sørge for at der bliver bygget klatrevægge, bygget nye ruter etc.

(In english, please see the bottom of the page)

SOMMERFERIEN

Kolding klatreklub holder sommerferie i ugerne 28-29-30 og har derfor ikke fast åbent.

DOG – alle nøglevagter og instruktører skriver på Klubbens Facebookgruppe, når de åbner og du må også meget gerne forhøre dig om der ikke er én der vil åbne, så formen kan holdes ved lige sommeren over.

STATUS FRA FORMANDEN

DE FRIVILLIGE DER FÅR DET HELE TIL AT SKE

I en frivilligt drevet klub, som Kolding Klatreklub, ville intet være muligt, hvis der ikke var en bunke frivillige der lægger timers arbejde i klubben. Uden dem, ville der ikke være en Kolding Klatreklub, så husk at give dem en stor tak, næste gang du der dem.

FACILITETER

Efter byggeriet af den nye bouldervæg, har klubben fået et ordenligt boost på facilitets siden. Tak til alle der hjalp til med at løft projektet. Klubben kunne ikke ha bygget klatrevæggen, hvis det ikke havde været for de frivillige.

KLUB INDKØB

Foråret har stået på store indkøb af greb, dette stoppe ikke med det samme. Klubben afventer en palle med makroer, som er klar til brug på klatrevæggen i august.

Klubben har netop fået leveret en spritny Autobelay, der sættes op i weekenden. Det er en ny type, der kun skal serviceres én gang om året. Så giv den gas, når den kommer op at hænge.

SOMMERFEST 2016

Årets sommerfest løber af stablen d. 13 august – se nærmere på Facebook Begivenheden

BLOCCOMP 2016

Boulder klatrekonkurrence BlocComp afvikles i Kolding Klatreklub d. 3. september. Alle kan stille op til konkurrencen (tilmelding). Klubben har brug hjælp til afvikling, så by ind hvis du/I kan – Mikkel Rudolf og Andreas Tolstrup Laursen er ansvarlige for konkurrencen.

PROJEKTER

Og som altid, hvis I har projekter, forslag så kom til en fra bestyrelsen og vi tager det med. Som udgangspunkt kan det meste lade sig gøre, sålænge der er nogle frivillige der vil gøre noget for det og projektet ligger indenfor klubbens formål/vision.

IN ENGLISH:
So summer is upon us and the holiday starts soon.

Due to summer holiday the normal opening hours are suspended in week 28-29-30.

Please check the clubs Facebook group for occasional openings. All keyguards and instructors write on the club’s Facebook group, when they open and you are also welcome to inquire if there is one that will open, so the training shape can be maintained