Sponsor

Sponsor

 

Kolding Klatreklub er en ambitiøs og velfungerende forening, som primært bliver holdt i gang med frivilligt arbejde. Men hvis klubben skal udvikle sig på længere sigt og gøre sig forhåbninger om at nå vores mål om at blive regionens største/bedste klatreklub, har vi brug for hjælp fra erhvervslivet.

Vi betragter derfor, et sponsorat som et samarbejde. I hjælper os med at fremme vores forening og sport, vi vil derfor gerne tilbyde jer det samme, med de midler vi har til rådighed, herunder reklame og PR samarbejde.

T-shirts sponseret af Spejder Sport, til klatring under Kolding Kulturnat 2011

Kolding Klatreklub stræber efter at tilbyde sine medlemmer, de bedste forhold, hvad angår faciliteter og udstyr.

Vi søger derfor hele tiden efter sponsorer, der ønsker at støtte klubben og sporten.

Kolding Klatreklub har en bred bruger gruppe og kommer ud til mange steder i Danmark og giver en god eksponering af deres Firma. Vi tilbyder bla. reklame på 11 meter høje klatrevæg og vores flyers der bliver delt rundt i relevante steder i Kolding. Endvidere har vi mulighed for at reklamere på vores hjemmeside, samt på vores klub tøj der bliver brugt under konkurrencer og offentlige events, hvor Kolding Klatreklub er til stede.

Såfremt i har lyst til at være en del af Kolding Klatreklub og kunne tænke jer at sponsorere klubben, så kontakt venligst Formand Jens Kr. Winbladh på tlf. 26150926eller på email jens@somewhere.dk

Sponsorer af Kolding Klatreklub:

Sydbank logo  DLH logo